Over ons

Gedreven door passie

Wemex ICT is een jong, betrokken & een gedreven partner. Het idee is ontstaan vanuit de passie voor web ontwikkeling en het doorzettingsvermogen die we hedendaags blijven handteren om zo tot een mooi eindproduct te komen. We focussen ons echt op uw bedrijf en ambities, wij geloven niet in korte termijn relaties bij Wemex vinden we het belangrijk dat we de klant goed kennen en dat zie je terug in de resultaten die we samen met de klant behalen.

In het kort

Wemex ICT is een partij die met u meedenkt van IT tot ontwikkeling van complexe web applicaties. Onze drijfveer bestaat uit het "onmogelijke" mogelijk maken. Daag jij ons uit?

Xander Houben

Xander Houben

Wij denken graag mee, bakje koffie doen?

Eigen partners

Doordat we samenwerken met diverse partners kunnen we een totaal oplossing bieden die bij u past.

Waarom hosting van Wemex?

Wij kunnen u uiteraard helpen met de standaard dienstverlening, maar daarnaast kunnen wij u ondersteunen bij de planning en uitvoering van migratietrajecten.
Doordat we onze servers zelf samenstellen zijn deze specifiek afgesteld op ons netwerk waardoor de optimale performance kan worden behaald.

We brengen onze servers onder in het Nederlands datacenter Global-e Datacenter waar we 24/7 zelfstandig toegang tot onze servers en het netwerk hebben zodat u zich kunt focussen op uw business.
Global-e Datacenter voldoet aan de hoogste beveiligingscertificeringen. Zo beschikt het over de ISO 27001 certificering voor informatiebeveiliging en is het pand Borg klasse 3 beveiligt.
Ons zelfstandig beheerde netwerk staat voor uptime en topkwaliteit. Met een redundante glasvezelring kunnen wij uw server voorzien van minimale downtime bij netwerkonderhoud.

Door de inzet van actief firewalling en een volledig automatische DDoS detectie en blokkering bent u verzekert in de meest stabiele netwerkomgeving.
Stroom-redundantie is essentieel voor een datacenter en dus ook voor het Global-e Datacenter. Daarom heeft Global-e Datacenter een 2N installatie.

Door de 2N installatie is ieder rack uitgerust met twee volledig gescheiden stroom feeds.

Benieuwd wat Wemex
voor u kan betekenen ?