Over ons

De kracht van onze dienstverlening

Persoonlijk contact

Bij Wemex ICT begrijpen we dat uw bedrijf uniek is en specifieke behoeften heeft als het gaat om online en cloud hosting vraagstukken. Daarom bieden we een scala aan krachtige oplossingen die zijn ontworpen om aan uw eisen te voldoen en u te helpen groeien.

In eigen beheer

Met de diensten van Wemex ICT ben je niet afhankelijk van derden voor de hostinginfrastructuur, wat betekent dat je geen rekening hoeft te houden met de beschikbaarheid en prestaties van externe dienstverleners.

Wij staan voor jou klaar!

Xander Houben

Eigenaar – Serverbeheer

Jay Janssen

Adviseur

Waarom Wemex ICT?

Wij kunnen u uiteraard helpen met de standaard dienstverlening, maar daarnaast kunnen wij u ondersteunen bij de planning en uitvoering van migratietrajecten.
Doordat we onze servers zelf samenstellen zijn deze specifiek afgesteld op ons netwerk waardoor de optimale performance kan worden behaald.

We brengen onze servers onder in het Nederlands datacenter Global-e Datacenter waar we 24/7 zelfstandig toegang tot onze servers en het netwerk hebben zodat u zich kunt focussen op uw business.
Global-e Datacenter voldoet aan de hoogste beveiligingscertificeringen. Zo beschikt het over de ISO 27001 certificering voor informatiebeveiliging en is het pand Borg klasse 3 beveiligt.
Ons zelfstandig beheerde netwerk staat voor uptime en topkwaliteit. Met een redundante glasvezelring kunnen wij uw server voorzien van minimale downtime bij netwerkonderhoud.

Door de inzet van actief firewalling en een volledig automatische DDoS detectie bent u verzekert van een topkwaliteit netwerk op uw servers.
Stroom-redundantie is essentieel voor een datacenter en dus ook voor het Global-e Datacenter. Daarom heeft Global-e Datacenter een 2N installatie.

Door de 2N installatie is ieder rack uitgerust met twee volledig gescheiden stroom feeds.

Benieuwd wat Wemex
voor u kan betekenen ?